Μουσική Σύναξη 2018Η Μουσική Σύναξη θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι, από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στην Αλαγονία Ταϋγέτου και την ευρύτερη περιοχή.

Βασικός αρωγός για να μπορέσει να γίνει η φετινή Μουσική Σύναξη είναι ο Αλέξης Χαρίτσης Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης του Υπουργείο Oικονομίας & Ανάπτυξης που μας δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που και με τη δική μας συμβολή αναβιώνει η «Μουσική Σύναξη», μια εξαιρετικά πρωτότυπη πρωτοβουλία που συνδυάζει την καλλιτεχνική δημιουργία με την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και την μοναδική ομορφιά των χωριών του Ταϋγέτου. Η «Μουσική Σύναξη» αντιπροσωπεύει έναν εναλλακτικό δρόμο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με όχημα την ξεχωριστή πολιτιστική κληρονομιά του Ταϋγέτου και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους κατοίκους. Η στήριξη μας λοιπόν είναι δεδομένη και για τα επόμενα χρόνια φιλοδοξώντας η «Μουσική Σύναξη» να καθιερωθεί σε ένα μόνιμο καλλιτεχνικό γεγονός με όλο και μεγαλύτερη λαϊκή συμμετοχή." ​

Η Μουσική Σύναξη επιδιώκει με συναυλίες, παραστάσεις και δράσεις, την δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους ανθρώπους των τεχνών, του πολιτισμού και του εναλλακτικού τουρισμού, είτε αυτοί έχουν την ιδιότητα του εισηγητή είτε την ιδιότητα του μαθητή είτε την ιδιότητα του ακροατή – θεατή.

Την διάρκεια, το ωράριο καθώς και το κόστος των μαθημάτων το καθορίζουν οι εισηγητές.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας:
Έφη Πολίτη: 693.667.59.69.

Από τις 30 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, στο Θεατράκι της Αλαγονίας θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της Μουσικής Σύναξης Αλαγονίας. Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τους πληγέντες των πυρκαγιών. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, καθώς και η δομή που θα ενισχυθεί, θα ανακοινωθούν στην τελευταία συναυλία της διοργάνωσης.