Σεμινάριο Γιόγκα "7 Μέρες - 7 Τσάκρας" Θεωρητική μελέτη και ενεργοποίησηΜία εβδομάδα με γιόγκα, διαλογισμό και φανταστικές διαδρομές σε δάση με ποτάμια και καταρράκτες και τα βράδια- για όσες και όσους ενδιαφέρονται -εκπληκτικές συναυλίες από εξαίρετους μουσικούς στη Μουσική Σύναξη.

Τι είναι η πράνα πώς ρέει μέσα στο σώμα.
Τι είναι τα 7 chakras (τροχοί) και πού βρίσκονται στο σώμα μας.
Ποιες είναι οι αντιστοιχίες τους σε χρώματα, στοιχεία, σύμβολα (γιάντρας), ήχους, επίπεδα ανάπτυξης και συνειδητότητας.
Πώς μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε με ειδικές αναπνοές, ασάνες (στάσεις σώματος), μάντρας (ήχους) και μούντρας (θέσεις χεριών), καθώς και με τη βοήθεια μουσικής και αιθερίων ελαίων για να έχουμε καλή υγεία, ευεξία και πνευματική ανάταση.

Για μία εβδομάδα θα αφιερώνουμε 4 ώρες κάθε μέρα και σε ένα από τα 7 ενεργειακά μας κέντρα (θεωρητική μελέτη και ενεργοποίηση).

Το σεμινάριο θα γίνει στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Ταΰγετου στην Αλαγονία.

Όσον αφορά τη διαμονή, όσες και όσοι θέλουν μπορούν να κατασκηνώσουν ελεύθερα στο δάσος στην περιοχή της Λουσίνας, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για δωμάτια, θα βρείτε τηλ. επικοινωνίας εδώ: http://www.bassaviola.gr/diamoni/katalymata.html

Κόστος σεμιναρίου: 60 ευρώ

Το σεμινάριο θα κατευθύνει η Τατιάνα Σκανάτοβιτς, ηθοποιός, μουσικός και πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα από το Σύλλογο Επιστημόνων Εκπαιδευτών Γιόγκα Ελλάδος.