Μουσική Σύναξη 2013Η Μουσική Σύναξη θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 6 έως τις 13 Ιουλίου. Αυτή την φορά την διοργάνωση θα "φιλοξενήσει" η περιοχή της Δυτικής Μάνης, με επίκεντρο την Στούπα.

Το νέο δεδομένο για φέτος, ως προς τα μουσικά εργαστήρια, είναι η προσθήκη καινούριων τμημάτων στα ήδη υπάρχοντα παραδοσιακά, τα οποία αφορούν στη σύγχρονη μουσική.

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες (10:00 – 14:00), ενώ οι απογευματινές ώρες (17.30 – 20.00) θα διατίθενται στα μουσικά σύνολα στα οποία θα συμμετέχουν οι μαθητές με την επίβλεψη των δασκάλων τους.

Καθόλη τη διάρκεια του πενθήμερου προγράμματος των εργαστηρίων θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ηχογραφήσεων, κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές και τον υπεύθυνο του studio. Ο κύκλος των μαθημάτων θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας 8/7 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12/7 με την παρουσίαση των εργαστηρίων στη συναυλία των μαθητών.

Το κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια είναι 150 € για όλες τις ημέρες. Ειδικά για τους μαθητές, σπουδαστές και ανέργους η συμμετοχή διαμορφώνεται στα 120 €. Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η διαμονή, παρά μόνο η παρακολούθηση του εργαστηρίου και η ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

* Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να μοιραστούν κάποιο κατάλυμα (δίκλινο ή τρίκλινο) με άλλους μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές. Στην ενότητα ΔΙΑΜΟΝΗ της ιστοσελίδας μας υπάρχουν πληροφορίες για τα καταλύματα της περιοχής.